Direktlänk till inlägg 29 januari 2010
Ratatouille, 4-6 personer
1 röd paprika
1 grön paprika
2 brk krossade tomater
2 gula lökar
1 aubergin
1 squash
3 msk olja
2 lagerblad
salt, vitpeppar, tabasco, lite socker
1. Skölj alla grönsaker, skär i bitar. Hetta upp olja i en gryta och låt grönsakerna puttra utan att få färg.
2. Krydda och låt koka i 10 minuter under lock. Ta bort locket och låt koka i ytterligare 10 minuter.
Voila!
Jag brukar köpa hela tomater på burk, gärna ekologiska, som jag skivar. Då blir de likadana som krossade plus att jag vet att jag inte köpt "skrapet".
Var gärna lite försiktig med tabascon. Det var inte jag! ;-)
Så här ser dagens lunch ut:
En halv liter ratatouille med ett kycklingbröst som blev över i onsdags. Gott!!!
Nu sticker jag och springer Vårruset i Slottsskogen med Itrim Eriksberg! Uppdaterar senare... om jag överlever!!! ;-) ----------------------------------------------------------------------------------------------- Jodå, jag lever och m...
Ibland hittar man saker i sin omgivning som verkligen gör livet värt att leva. På jobbet har vi en massa torra instruktioner som skall läsas/kunnas. Det bara är så. Jag tror att någon fick lite fnatt. Min kollega visade mig fnittrande ett ställe där ...
Nu har jag äntligen kommit igång med träningen igen! Det var verkligen på tiden måste jag säga. I onsdags var jag på tu-man-hand-samtal med C och bestämde mig för ännu en "spurt". Vi bokade ett nytt samtal om en månad och tills dess så skall ja...
Döm om min förvåning när vågen visade ett hekto mindre när jag vaknade idag mot på morgonen när jag åkte iväg till Slovenien! Två dagar med Itrimkör och semestern är kompenserad. :-D Tjohooo!!! (Fast hur det ser ut med muskelmassa/fettproce...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
10 |
|||
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 | 28 |
29 | 30 |
31 |
|||
|